torstai 8. toukokuuta 2014

Ups!

Se tunne kun on niin täynnä että tekis mieli räjähtää! Hyi hyi hyi.... Menin sit sortumaan ja vedin tän päivän ihan läskiks. Aamu meni tosi hyvin ilman mitään mielihaluja, mutta mies päätti tulla kotiin pizzan kaa ja se siitä sit... Inhottaa tollanen et pitää tuoda kaikkee herkkuja vaikka tietää et toinen yrittää olla niitä syömättä. Tyhmää ja itsekästähän se on että toisen pitää muka herkuttelu lopettaa vaan sen takia et toinen on läski, mutta ainakin näin aluks helpottais huomattavasti.
Ennen mulla on ollut tosi hyvä itsekuri mutta tänään jotenkin ei vaan pystynyt vastustamaan.
Eipä se nyt maailmaa kaada tai tätä hommaa pilaa mut harmittaa kun hyvä alku meni pilalle.


Ajattelin että jos uskallusta riittää niin vois vaikka laittaa tänne huomenna jotain "aloitus" mittoja niin tietää vähän missä numeroissa pyöritään. En oo varmaan puoleen vuoteen niitä mittaillu joten vähä pelottaa et kuinka paljon sitä läskiä on sit tullut takaisin!

Palaillaan siis huomenna :))




4 kommenttia:

  1. Alan ehdottomasti seuraamaan sun blogia!

    Haastoin sut 11 asian haasteeseen, http://missfitasafiddle.blogspot.de/. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)
      Kiitos haasteesta, vastaan siihen heti kun ehdin.

      Poista
  2. mullaki vähän haasteellista päästä eroon noista viimeisistä "raskauskiloista". (2+ v poika kotona) - ois jo aika!! kui pitkä oot? miten päädyit siihen 50 kg hannepainoon? ite lopetin tässä laskee kiloja ja ajatella koko juttu siten että "haluan laihtua". Vaan haluan timmimmäks lihaksikkaammaks kuntoon. siinä samallahan ne läskit sit lähtee ja sitä enemmän lihaksia sitä enemmän keho poltaa rasvaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon 163 cm pitkä. 50 kg on aina ollut se oma ihannepaino ja sinne aion päästä. Harmittaa tosi paljon että sinne ollaan jo kertaalleen päästy kovan työn kautta ja päästin tilanteen tähän, että kahdeksan kiloa tullut takaisin. Itse kans oon päättänyt että en tästä mitään stressiä ota :)

      Mutta paljon tsemppii sinne sulle omaan projektiisi :)

      Poista